06 – 10 96 56 40info@sanderheesen.nl

Over Sander Heesen

Ik ben Sander Heesen, coach en interim financial. Ik help financials zoals jij, recht op je doel af te rennen, waarbij jij je eigen tempo weer gaat bepalen en rust vindt in je hoofd. Stel je voor dat je deadlines weer gaat halen zonder stress? Dat je de cijfers weer recht onder elkaar hebt staan en alles weer klopt. Dat je daardoor eindelijk door kan groeien op je werk naar bijvoorbeeld de functie van business controller. Maar ook privé word je natuurlijk veel gezelliger en relaxter.

Jarenlang heb ik gewerkt in verschillende financiële rollen en ben afgestudeerd als RA. Ik begeleidde graag collega’s en vond het geweldig om te zien hoe ze zich ontwikkelden. Daar wilde ik meer mee doen en zo ben ik gestart met een tweejarige coachopleiding. Het coachen doe ik graag hardlopend. Dat is mijn passie en werkt uitstekend om in beweging te komen, en tegelijkertijd brengt het rust in je hoofd.

Je brengt al genoeg uren zittend aan een bureau door. ’s Avonds voel je aan je lijf dat je eigenlijk meer had moeten bewegen. Als coach wil ik mensen letterlijk laten bewegen. Omdat je al veel zit. Maar ook omdat ik ervan overtuigd ben, dat letterlijk bewegen helpt, om iets bij jou in beweging te brengen. Om de verandering die jij graag wilt, te realiseren. Bovendien levert hardlopen momenten op die herkenbaar zijn in je werk of privéleven.

Zo liep ik een keer een prachtige duurloop op Schiermonnikoog (ik schreef er ook al over in een blog). Ik was alleen op pad gegaan tijdens  een weekend met een groep en moest op tijd terug zijn voor de lunch. Het strand was nagenoeg verlaten en helemaal voor mij alleen. Nog een stukje verder moest wel kunnen. En toen nog een stukje. Totdat ik besefte, dat ik terug moest om niet te laat te zijn. Dat zou niet lukken in het tempo, waarin ik de hele tijd had gelopen. Ik raakte gestrest en voerde het tempo op. Ineens zag ik de parallel met mijn werk als financial. Als ik het te druk heb, ga ik ook harder werken. Alsof dat de enige oplossing is. Ik zou ook om hulp kunnen vragen bijvoorbeeld (niet mijn sterkste punt, al wordt het beter).

Met mijn coachingsprogramma krijg je inzicht in hoe jij de dingen doet, leer je de signalen van je lichaam herkennen en wat je ermee kunt doen. Je gaat je focussen op je doel en jij bepaalt zelf het tempo.